آموزش فناوری دانلود

آموزش و پرورش - فناوری -دانلود

آموزش فناوری دانلود

آموزش و پرورش - فناوری -دانلود

در ستایش روغن زیتون

در ستایش روغن زیتون

دانشمندان معتقدند استفاده از روغن زیتون می تواند از پیشرفت سرطان سینه جلوگیری کند، آنها معتقدند که وجود اسید چربی به نام اولئیک این خاصیت را به روغن زیتون داده است . محققان در مطالعات آزمایشگاهی خود به این نتیجه رسیده اند که ، اسید چرب موجود در این روغن از فعالیت ژنی که عامل اصلی ابتلا به سرطان سینه است ، جلوگیری می کند و مانع رشد بی رویه تومورهای سرطانی می گردد.

جالب است بدانید که این روغن نه تنها از رشد تومور جلوگیری می کند بلکه اثر داروهای ضد سرطانی را افزایش داده و اثر بخشی آنها را چند برابر می کند. استفاده از روغن زیتون در رژیم غذایی موجب شده که میزان ابتلا به بیماریهای قلبی ، سرطان سینه و حتی پیری در میان مصرف کنندگان این رژیم غذایی به حداقل خود برسد . محققان عقیده دارند که وجود ترکیبات شیمیایی موجود در روغن زیتون طبیعی خواص کاهش دهنده درد را به آن داده است . آنها معتقدند که استفاده از 50 گرم از این روغن 10 برابر ایبوپروفن درد را تسکین می دهد . در ضمن، در روغن زیتون ترکیبات ضد التهابی وجود دارد که از شدت سردرد هم می کاهد . بدانید که در زیتون تازه ترکیبی به نام اولکانتال وجود دارد که از فعالیت آنزیم های التهابی جلوگیری کرده و مانند داروهای ضد التهابی عمل می کند.یک تیم تحقیقاتی در مطالعه ای به این نکته دست یافتند که وجود ترکیباتی به نام فنول ها به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدان های گوناگون به دلیل غیر فعال کردن رادیکالهای آزاد از ابتلا و پیشرفت بیماریهای قلبی عروق می کاهد.مطالعات نشان داده که وجود ترکیبات فنولیک در این روغن موجب بروز این خواص معجزه آسا در برابر بیماری قلبی شده است. روغن زیتون حتی می تواند از میزان کلسترول بد نیز بکاهد و یکی از عوامل گسترش دهنده بیماریهای قلبی – عروقی را از میان بردارد. آنها وجود اسیدهای چرب کوتاه زنجیره را از عوامل کاهش دهنده کلسترول بد دانسته و روغن زیتون را به عنوان یک روغن مفید در تهیه غذای بیماران قلبی قلمداد می نمایند.دانشمندان با مطالعه ای که روی رژیم غذایی افرادی که در برنامه رژیمشان به وفور از میوه ها و سبزیها و برای پخت غذا از روغن زیتون استفاده می کنند، دریافته اند که استفاده از روغن زیتون عامل افزایش طول عمر می باشد آنها معتقدند که استفاده از این رژیم غذایی ابتلا افراد را به سرطان ریه و سینه که از شایع ترین نوع سرطان هاست ، کاهش داده است. بالا بودن نقطه دود روغن زیتون باعث می شود که متخصصان تغذیه ، روغن زیتون را مناسب ترین روغن برای سرخ کردن بدانند. ضمن اینکه بیماران دیابتی نیز می توانند از این روغن استفاده کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد